Kemalpaşa Ortaokulu


Vizyon: Amacı olan, katılımcı, demokratik ve laik, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli,çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerin bireysel farklıklarını göz önüne alarak, kendine güvenen, çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.

Başarılar: 2017 YILI AKIL OYUNLARI İL BİRİNCİSİ 2017 VE 2018 YILI SÜRPRİZ LEGO ROBOT TURNUVASI İL BİRİNCİSİ 2018 YILI HENTBOL İL BİRİNCİSİ 2019 YILI HENTBOL İL BİRİNCİSİ 2019 YILI MASA TENİSİ İL BİRİNCİSİ

Saatler: 07:20- 17:05
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda taşımalı eğitim verildiğinden uzak mesafede oturan çocuklar minibüslerle taşınmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Güreş Kursu ve Atletizm Kursu bulunmaktadır. Ayrıca Okulumuzda Beden Eğitimi öğretmenleri tarafından açılan Hentbol , Masa Tenisi ve Futbol kurslarımız vardır.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ TÜBİTAK ÖĞRENCİ ARAŞTIRMA PROJELERİ ROBOTİK ÇALIŞMALARI
Proje Çalışmaları: KÜLTÜR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ OKU-YORUM,YAZI-YORUM-ÇİZİ-YORUM PROJESİ TEMİZ OKUL PROJESİ
Diğer Hususlar: OKULUMUZ KEMALPAŞA İLKOKULU VE ORTAOKULU OLARAK TEK MÜDÜRİYETE BAĞLIDIR.2020 YILINDA OKUL BİNASI YIKILMIŞ OLUP OKULUMUZ GEÇİCİ SÜREYLE KEMALPAŞA SERHAT İLKOKULU BİNASINA TAŞINMIŞTIR. BU SEBEPLE OKULUMUZDA İKİLİ ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR. ORTAOKUL KISMI SABAHÇIDIR.

Telefon - 05069408260

Belgegeçer - (466) 361 3646

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kemalpasaortaokul.meb.k12.tr

Adres - Uzunyalı Mah. Çağdaş Sokak No6 Kemalpaşa / ARTVİN

Öğretmen :21
Öğrenci :212
Derslik :11
Kütüphane Kitap Sayısı :3579
Öğretim Şekli :Okulumuzda 2020-2021 Eğitim Öğretim yılından itibaren ikili öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır. Konum olarak uluslararası yol kenarında bulunan okulumuz sarp sınır kapısına 3 km uzaklıktadır. ilçe merkezinde çevre ilçelerden ulaşılabilen AVM bulunmaktadır.İlçe de bulunan evlerin çoğu kaloriferlidir.

Adres - Uzunyalı Mah. Çağdaş Sokak No6 Kemalpaşa / ARTVİN

Ulaşım Okulumuz merkezde yer aldığı için ilçe merkezine ulaşım yürüyerek sağlanmaktadır. Komşu İlçemiz Hopa´dan ilçemize ulaşım minibüslerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Artvin İl Merkezine uzaklık:70 km´dir. Okulumuz Kemalpaşa ilçe merkezinde yer almaktadır.